15 березня ц.р. відбудеться перше засідання щодо розробки Стратегії розвитку Канівської ОТГ


Повернутись

Попередньо вже повідомлялося, що Канівська ОТГ стала одним з переможців Конкурсу з відбору громад, яким буде надаватися підтримка в підготовці Стратегій розвитку.

Допомогу в підготовці Стратегій та Планів з її реалізації має здійснювати Черкаський  Центр розвитку місцевого самоврядування.

У п’ятницю, 15 березня ц.р., об 11-й годині в залі засідань виконавчого комітету Канівської міської ради відбудеться перше засідання робочої групи зі стратегічного планування у Канівській громаді.

До її складу увійшли фахівці міськвиконкому, представники громадського сектору, бізнес-спільноти, науковці, освітяни, люди, які вболівають за майбутнє міста.

Ціль засідання - ознайомитися з поточною ситуацією в громаді, складом робочої групи, будуть обговорюватися питання щодо актуальності розробки нової Стратегії розвитку, розглядатися досвід інших громад, основні напрями стратегічного планування, пріоритетні завдання. Сподіваємося, що  співпраця надасть гідні результати і, наприкінці плідної роботи, ми отримаємо якісний документ, який визначить розвиток Канівської громади до 2026 року.

  Друк статті