Депутати затвердили План місцевого економічного розвитку Канева на 2019-2020 роки


Повернутись

Відповідне рішення було затверджено в ході останнього засідання сесії Канівської міської ради ухвалено у четвер, 28 лютого ц.р.

План підготовлено в рамках Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» (M4EG), метою якої є сприяння розвитку потенціалу місцевих органів влади країн Східного партнерства - Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, України та Молдови - в стимулюванні економічного зростання, підвищенні рівня зайнятості, забезпеченні участі громадян в економічних, соціальних і культурних процесах на місцевому рівні, а також підвищенні їх добробуту та якості життя.

Затвердженню Плану передував рік кропіткої праці робочої групи, 4 модулі навчання, детальний аналіз з залученням результатів кредитного рейтингу, соціологічних досліджень, Круглого столу з роботодавцями, консультації українських і європейських експертів, висновок Світового банку.

- Цей середньостроковий План передбачає конкретно 15 заходів, що спрямовані на розвиток підприємництва, залучення інвестицій в туристичний бізнес, а також промоцію міста та розвиток туризму, - зауважила начальник управління економічного розвитку Олена Жорнова. - Дякуємо усім членам робочої групи за співпрацю. Окрема подяка Секретаріату Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» за всебічну підтримку і фахові консультації.

  Друк статті