Оголошується конкурс на зайняття посад керівників комунальних закладів культури


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Виконавчий комітет Канівської міської ради оголошує конкурс на зайняття посад: директора міського будинку культури, директора бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка, директора клубу-музею ветеранів війни і праці.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Станом на 05 вересня 2016 року до конкурсної комісії подали документи такі претенденти на зайняття посад керівників закладів освіти:

  • Скрипка Сергій Олексійович
  • Балан Володимир Олексійович
  • Ладутько Олена Леонідівна

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кваліфікаційні вимоги:
  • Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.
  • Стаж роботи у сфері культури не менше трьох років.
  • Вільне володіння державною мовою;
  • Вільне володіння навичками роботи на комп'ютері, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.
До участі в конкурсі допускаються особи, які відповідають умовам конкурсу.
Документи надсилаються на поштову та електронну адреси виконавчого комітету Канівської міської ради  протягом 30 календарних днів з моменту публікації оголошення  Довідки за тел. 3-30-64, 3-64-98, 3-30-84, або за адресою: вул. Олега Кошового, 3.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Приймаються пропозиції від громадських організацій у сфері культури щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду керівників комунального закладу культури, а саме: міського будинку культури, бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка, клубу-музею ветеранів війни і праці.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури виконавчому комітету Канівської міської ради.

Термін розгляду пропозицій до 15.08.2016 р., місце проведення жеребкування – актовий зал міськвиконкому, дата проведення – 22.08.2016 об 11.00 год.

Довідки за тел. 3-30-44, 3-64-98, 3-30-84 та за адресою: м. Канів, вул. О.Кошового, 3 

  Друк статті