Про затвердження структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 рік


Повернутись

від  24.01.2019 № 14-05

Про затвердження структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 рік

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42, частини 1 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу законів про працю України, статей 14, 15, 16 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», на підставі клопотання начальника управління соціального захисту населення від 26.12.2018 № 3550, клопотання начальника управління  ЖКГ та екології від 14.01.2019 вх. № 80/01-01-32, клопотання начальника управління містобудування та архітектури від 15.01.2019 № 15, з метою впорядкування та приведення у відповідність до норм чинного законодавства штатів виконавчих органів міської ради Канівська міська рада об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ВИРІШИЛА:

  1. Пояснюючу записку щодо проведення змін в структурі і загальній чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 рік взяти до відома, згідно з додатком 1.
  1. Затвердити структуру і загальну чисельність штатів виконавчих органів Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 рік, згідно з додатком 2, а саме:

2.1. Вивести із складу відділу містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури одну штатну одиницю – «спеціаліст І категорії».

2.2. Ввести до складу відділу містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури одну штатну одиницю – «головний спеціаліст».

2.3. Вивести із складу відділу екології та муніципального контролю управління  ЖКГ та екології дві штатні одиниці – «спеціаліст І категорії».

2.4. Ввести до складу відділу екології та муніципального контролю управління ЖКГ та екології дві штатні одиниці – «головний спеціаліст».

2.5. Вивести із складу реєстраційного відділу одну штатну одиницю – «статистик».

2.6. Ввести до складу реєстраційного відділу одну штатну одиницю – «державний реєстратор».

2.7. Вивести із складу відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «адміністратор».

2.8. Ввести до складу відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення дві штатні одиниці – «головний спеціаліст».

2.9. Вивести із складу відділу фінансів та бухгалтерського обліку управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «начальник відділу фінансів та бухгалтерського обліку – головний бухгалтер».

2.10. Ввести до складу відділу фінансів та бухгалтерського обліку управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «начальник відділу фінансів та бухгалтерського обліку».

2.11. Вивести із складу управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «головний спеціаліст - юрисконсульт».

2.12. Ввести до складу управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «головний спеціаліст з правових питань».

2.13. Вивести із складу управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «секретар-діловод».

2.14. Ввести до складу управління соціального захисту населення одну штатну одиницю – «діловод».

  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області (Карпушенко Г. Г.) передбачити внесення змін до фонду заробітної плати виконавчих органів міської ради під час уточнення бюджету міста Канів на 2019 рік.
  1. Рішення міської ради від 27.12.2018 № 13-104 «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.08.2018 № 12-35 «Про внесення змін до структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради на 2018 рік» вважати таким, що втратило чинність.
  1. Виконавчому комітету Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області привести структуру і загальну чисельність штатів у відповідність до цього рішення.
  1. Виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Святелика В. І.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, податків та підприємництва (голова комісії Коржов В. Л.) та постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, Регламенту та депутатської етики (Гамалій Ю. А.).

Міський голова              І. О. Ренькас

 

  Друк статті