Увага! Змінено рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів


Повернутись

З 1 січня ц.р. набирає чинності наказ Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203 «Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 25.01.2014 за № 161/24938.

У зв’язку із зазначеним та з метою переходу на нову автоматизовану систему бухгалтерського обліку казначейського виконання державного та місцевих бюджетів за доходами та іншими надходженнями змінено реквізити рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів.

Враховуючи зазначене, Канівське управління Державної казначейської служби України Черкаської області направляє у електронному вигляді реквізити рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, які відкриті відповідно до вимог наказу Державної казначейської служби України від 28.11.2019 № 336 «Про затвердження Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету» (зі змінами) у розрізі територій районів, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, міст районного значення, сіл, селищ чи їх об’єднань.

Бюджетні рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів вступають в дію з 3 січня 2020 року.

  Друк статті