Ігор Ренькас зустрівся з головами сільських рад


Повернутись

Близько п’ятнадцяти представників сільських рад Канівського району взяли участь у нараді ініційованої міським головою Ігорем Ренькасом. Метою якої було поінформувати присутніх про наміри громади м.Канів об’єднатись з сільськими радами та домовитись про проведення громадських слухань на місцях. Це дасть змогу оцінити рівень бажання жителів сіл в об’єднанні з Каневом в одну самодостатню громаду.

Переглянути відео >>>

В ході зустрічі присутніх ознайомили з двома варіантами об’єднань та фінансовими розрахунками. Один з яких передбачає об’єднання Канева з Пекарівською сільської радою, в іншому йдеться про об’єднання Григорівської, Пшеничницької, Чернишівської, Грищенецької, Бобрицької, Тростянецької, Литвинецької, Яблунівської, Пекарівської, Хмільнянської сільських рад з громадою Канева в Канівську об’єднану територіальну громаду.

Тож допоки є час і триває процедура добровільного об’єднання, всім дається можливість використати шанс для подальшого процвітання громади та належного рівня життя окремо взятого українця.

Прес-центр виконавчого комітету Канівської міської ради
  Друк статті