Портал Дія: адміністративні послуги, що надаються онлайн


Повернутись

Наразі в умовах поширення серед населення захворювання на COVID-19 все більш важливим і актуальним постає питання надання адміністративних послуг онлайн.

Слід зазначити, що на порталі Дія вже з початку 2020 року можна отримати послуги онлайн, зокрема, такі як державна реєстрація фізичних осіб-підприємців, змін до відомостей про фізичних осіб-підприємців, припинення підприємницької діяльності.

Портал Дія – це інформаційно-телекомунікаційна система, яка організаційно та функціонально складається з реєстру адміністративних послуг, електронного кабінету, мобільного додатка Порталу Дія, інших підсистем та програмних модулів.

Він має офіційну адресу в Інтернеті – diia.gov.ua.

Окрім цього, на порталі Дія запущено та впроваджується масштабний проєкт із розвитку підприємництва. Проєкт має дві складові: онлайн-портал під назвою Дія.Бізнес і мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес.

На онлайн-платформі підприємці можуть знайти необхідну інформацію для відкриття та ведення бізнесу, скористатися послугою консалтингу з 14 різних напрямків і пройти навчання в онлайн-школі для підприємців скористатися картою інфраструктури підтримки підприємництва у своєму регіоні.

  Друк статті