Міський маршрут №5 двічі на день їздить до Канівської школи №6


Повернутись

Улітку ц.р. до Канівського міського голови Ігоря Ренькаса звернулася адміністрація спеціалізованої школи №6 з поглибленим вивченням іноземних мов з проханням забезпечити під’їзд учнів та працівників безпосередньо до навчального закладу.

Нагадаємо, допіру найближча зупинка, від якої діти йшли до школи,  знаходилася біля магазину «Диво» (вул.Маршала Рибалка), що з огляду на чималу відстань створювало певні незручності.

Керівництво та представники автоперевізника пішли школі на зустріч. Таким чино, було внесено корективи до окремих рейсів графіка руху автобуса за маршрутом №5. За словами директора ПП «М+М» Євгенія Маланчева, двічі на день – вранці та в обідню пору - автобус заїжджає до школи №6, що дає змогу підвести та забрати дітей і працівників.

- Також двічі на день безпосередньо до навчального закладу під’їжджає автобус за маршрутом №5, що їздить за подовженим графіком - до Яблунева, - говорить Є.Маланчев.

Директор Валентина Мартинович інформує, щодня близько 30 учнів та вчителів користуються можливістю доїхати до школи. З Яблунева на навчання до спеціалізованої школи №6 їздять десятеро дітей.   

До слова, для зручного розвороту автобусів тут, біля школи №6, було відремонтовано ділянку дороги по вулиці Шевченка – заасфальтовано 205 кв.м. дороги.

 

  Друк статті