Свято для дітей Канівського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів


Повернутись

День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят для дітей, які з нетерпінням чекають його, пишуть листи Миколаю зі своїми бажаннями...

19 грудня для дітей Канівського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів було організоване свято. День святого Миколая Чудотворця є уособленням благодійності, щирості і добра. Кожен з нас може стати Чудотворцем і принести дітям радість. Цей день справді став чудовим для  дітей. До нашого Центру завітало багато гостей з подарунками та побажаннями здоров’я, миру щастя і добра. . Вже традиційно напередодні Новорічних свят з музичними вітаннями до дітей Центру завітали учні загальноосвітньої школи №6. Вони прийшли разом зі своїми наставниками - заступником директора з виховної роботи Лютко ,А.І. та педагогом -організатором Скляренко Н.В.  і зробили свято .

Діти  залюбки співали і танцювали, читали вірші, водили хороводи. Разом із святковими музичними вітаннями вихованці Центру отримали солодощі, іграшки, радість, посмішки і гарний настрій. Це все відбулося за рахунок небайдужих людей. З теплими словами до коллективу та дітей  звернулися представники Канівської міської ради Матінова Н.А., Пилипенко А.Г.,  громадської організації «Канівські соціальні ініціативи» Хоменко В.М, Чиж В.М., Воюцька О.А. 

Спостерігаючи за тим, як щиро діти радіють святу, в глибині душі розумієш – всі ми родом із дитинства, і всім нам потрібна казка і подарунки, а головне увага, щирість і любов.

Приєдналися до привітань та надали  подарунки дітям:  благодійна організація « Друзі Канева» на чолі з Фріцем Майесом,громадська організація « Канівські соціальні ініціативи», адвокати м. Києва Бойчук  Дмитро та Ярема Ігор, підприємець Болсунов Р.П.,  побажавши дітлахам і їхнім батькам здоров’я, щастя, сімейного затишку, мирного неба і незламної віри у краще майбутнє. А вихованці центру, в свою чергу, порадували гостей невеличкими подарунками, зробленими власноруч.

 

Інформує: Директор Центру соціальної реабілітації  Валентина Гребенюк

  Друк статті