Урядом на півроку продовжено строк, протягом якого всі неприбуткові організації мають привести свої установчі документи у відповідність до вимог Податкового кодексу України


Повернутись

21 грудня 2016 року Верховною Радою України прийнято Закон України “Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо покращення інвестиційного клімату в Україні)” від 07.11.2016 № 5368, який, зокрема передбачає продовження строку формування нового Реєстру неприбуткових установ та організацій до 1 липня 2017 року.

Керівники неприбуткових організацій, які своєчасно не звернулися до органів юстиції для реєстрації внесення відповідних змін до установчих документів мають достатньо часу, щоб привести свої установчі документи у відповідність до вимог чинного законодавства.

Прийом та видача документів здійснюється центрами надання адміністративних послуг та Золотоніським місцевим центром з надання  безоплатної вторинної правової допомоги, а також Головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області.

Не справляється адміністративний збір за державну реєстрацію змін до установчих документів, пов”язаних із приведенням у відповідність до законодавства у визначений строк.

Отримати консультацію спеціалістів Головного територіального управління юстиції у Черкаській області з питань державної реєстрації громадських формувань можна за телефоном “гарячої лінії” 54-08-29.

 

Інформує: Канівське бюро правової допомоги
  Друк статті