Міський голова Ігор Ренькас взяв участь в програмі підвищення кваліфікації міських голів «Професіоналізація та стабілізація управління українським комунальним господарством»


Повернутись

За результатами конкурсного відбору Канівський  міський голова Ігор Ренькас взяв участь в програмі підвищення кваліфікації міських голів у рамках міжнародного проекту з проблематики управління містом «Професіоналізація та стабілізація управління українським комунальним господарством» спільно з Університетом Прикладного Менеджменту м. Мангайм (Німеччина). Варто зазначити, що конкурсний відбір пройшли лише 15 міських голів міст України.

09-14 жовтня 2016 року як підсумок навчання відбулася робоча поїздка мерів українських міст до м. Мангайм.

У перший день перебування української делегації в Університеті прикладного менеджменту (далі – Університет) відбулася зустріч з віце-президентом Університету,  доктором Долорес Санчас та керівником міжнародного проекту від Університету Озером Пінером, під час якої окреслено напрями професійного навчання управлінців містом.

Під керівництвом депутата Бундестагу, професора Університету, доктора Ларса Кастелуччі проведено тематичний семінар “Муніципальне управління та міське планування”, на якому в інтерактивних формах були розглянуті питання муніципального управління та міського планування, особливості сталого управління містом та впливу міської культури на стратегію його розвитку.

Протягом тижня відбулися ряд зустрічей, презентацій та спілкування між учасниками форуму, навчання та напрацювання щодо подальшої співпраці.

Міський голова отримав сертифікат про успішну участь у дослідженні і передачі знань щодо питань управління містом у рамках міжнародного проекту “Професіоналізація та стабілізація управління українським комунальним господарством”.

  Друк статті