Владислав Голуб «задав планку», яким має бути народний депутат


Повернутись

Остаточних результатів голосування по дострокових парламентських виборах ЦВК ще не оголосила. Однак, уже зараз можна сказати, що 197-й виборчий округ, і Канів зокрема, свій вибір зробили. Перемогу з великим відривом, а відтак і мандат довіри канівців, отримав кандидат від партії «Слуга народу» Олександр Скічко.

Разом з тим, від імені всіх жителів Канева хочу висловити вдячність за плідну співпрацю депутату по одномандатному округу Верховної Ради України 8-го скликання Владиславу Володимировичу Голубу.

Він, без перебільшення, перший депутат по 197-у округу, діяльність якого, справді, відчули виборці. Протягом цих років В.Голуб часто приїжджав до Канева. Він не цурався людей, спілкувався з ними, намагаючись вирішити їхні проблеми та турботи. За 5 років спільної роботи  нам вдалося втілити в життя багато корисних справ, передусім в освіті та медицині.

Зізнаюся, далеко не все було гладко. Подеколи погляди на розвиток громади у нас розходилися. Утім, не зважаючи на це, варто визнати - Владислав Голуб «задав високу планку» для усіх, хто посяде крісло депутата-мажоритарника в подальшому.

Канівський міський голова Ігор РЕНЬКАС

  Друк статті