Якщо Ви бажаєте зареєструвати свій шлюб, скориставшись пілотним проектом Міністерства юстиції України «Шлюб за добу!», Вам необхідно звернутися до «Організатора» у місті Черкаси, який реалізує Вашу мрію!

Найменування юридичної особи: Комунальне підприємство «Центральний стадіон» Черкаської міської ради

Місцезнаходження юридичної особи: м. Черкаси, вул. Смілянська, 78

Телефон: (0472) 37-14-68, 45-21-93

Код ЄДРПОУ: 22805342

Комунальне підприємство Черкаської міської ради «Центральний стадіон» має в наявності місце для проведення державної реєстрації шлюбу та окреме приміщення, для уповноваженого працівника відділу державної реєстрації актів цивільного стану, обладнане необхідною комп’ютерною технікою.

Звертаємо увагу, що пілотний проект Міністерства юстиції України передбачає лише можливість вибору заявниками бажаної дати державної реєстрації шлюбу, проте не позбавляє необхідності подання для державної реєстрації шлюбу документів, передбачених діючим законодавством України.

Документи, необхідні для державної реєстрації шлюбу

  1. Паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства. У разі якщо заявником є іноземець, особа без громадянства додається документ, що підтверджує законність його (її) перебування на території України.

  2. У разі якщо заявники або один з них раніше перебували в шлюбі, документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили, свідоцтво про смерть одного з подружжя, висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним тощо).

Документи, складені іноземною мовою, подаються разом з їх перекладами на українську мову, засвідченими в установленому порядку.

Інформує Канівський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Черкаській області

  Друк статті