Державна міграційна служба України пропонує нову послугу


Повернутись

Скористатись новим сервісом і зареєструватись в електронній черзі можна через профільну сторінку офіційного сайту Державної міграційної служби України.

Запис до електронної черги є індивідуальним, бронювання та передача запису до черги стороннім особам заборонені. 

Громадяни, які записані до електронної черги на визначений час приймаються поза живою чергою.

 

Додаткова інформація

Станом на сьогоднішній день сервіс ПРАЦЮЄ У ТЕСТОВОМУ РЕЖИМІ ЛИШЕ В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ДМС У М. КИЄВІ ТА ОКРЕМИХ ОБЛАСТЯХ. Ми працюємо над тим, щоб максимально швидко додавати нові підрозділи до сервісу.


Порядок роботи сервісу

Заповніть форму дотримуючись підказок.

Після постановки в чергу Вам надійде SMS повідомлення, у якому буде номер черги та час прийому. Номер кабінету (вікна) з'явиться на електронному табло у підрозділі у час прийому.

Увага! Для отримання послуги у вибраний час необхідно мати при собі всі документи, включаючи квитанції про оплату встановлених законодавством платежів (детальніше). Оплатити послуги можна у будь-якому банку або безпосередньо у підрозділі ДМС, але для цього Вам необхідно прибути за 15-20 хвилин до обраного часу та звернутися до оператора терміналу оплати. Важливо! Система електронної черги не допускає запізнення! У випадку Вашої відсутності у приміщенні підрозділу ДМС у момент виклику, Ваш запис до електронної черги буде анульовано системою.

ВАЖЛИВО! Послуга з оформлення паспорта громадянина України у формі картки надається виключно за місцем проживання і на сьогоднішній день доступна лише для громадян, які досягли 14-річного віку та оформлюють паспорт вперше, а також особам, які змінили прізвище, втратили паспорт, або звертаються для вклеювання фотокартки по досягненню 25- та 45-ти річного віку.

У разі неможливості доступу до веб-сайту ДМС або відсутності вільних місць в онлайн черзі можна скористатися двома іншими видами запису в електронну чергу безпосередньо в територіальних підрозділах ДМС.

Скасування запису до електронної черги

Для скасування запису до електронної черги заповніть форму на сторінці

Відповіді на часті запитання по роботі сервісу

Відповіді на найбільш поширені запитання щодо роботи сервісу «Електронна черга»

  Друк статті