Стала відома дата проведення Третього економічно-гуманітарного форуму Ukrainian ID в Каневі


Повернутись

За словами засновниці форуму, президента Фонду гуманітарного розвитку України Наталії Заболотної Трьетьому економічно-гуманітарному форуму Ukrainian ID в Каневі бути. Захід залановано на 12-13 червня ц.р.

«Я пишаюся тим, що вдалося створити впливову міжнародну незалежну діалогову платформу: незалежну від політиків і від олігархів.

Цьогорічний форум ми присвячуємо формуванню візії нашої країни. Саме тому й закликаю усіх, хто відчуває наснагу та хист, об’єднатися навколо її створення. Та пропоную у Каневі, на Чернечій горі - презентувати наше, напрацьоване за ці три місяці, бачення стабільної та сталої у своєму розвитку, заможної й щасливої країни.
А я її бачу прогресивною, викосокультурною, освітченою, гуманною. Країною, в якій за 10-15 років не буде потреби в будинках сиріт та в наркодиспансерах; країною, що поважає дітей і людей похилого віку; яка цінує особистість за кожен рік життя, який вона інвестувала в примноження якості людського та культурного капіталу; країну, якою пишатимуться наші діти!

Канів - саме те місце, що спонукає до сміливого поступу та великих звершень. А платформа Ukrainian ID та «канівський формат» - не менш важливі для долі країни, аніж «мінський», «швейцарський» чи «норвезький»!

Ми звикли вирішувати власну долю за кордонами. А насправді Тарасова Гора - це найвища трибуна в нашій країні, з якої сказане буде почутим, а вимріяне - здійсниться!», - наголосила Н.Заболотна на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

  Друк статті