Порядок підготовки та проведення виборів міського голови та виборів депутатів усіх рівнів


Повернутись

Канівська міська територіальна виборча комісія інформує про порядок підготовки та проведення виборів міського голови та виборів депутатів всіх рівнів.

Так, згідно з Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, плануються наступні заходи:

 -  до 09 жовтня 2020 року будуть сформовані всі  дільничні виборчі комісії;

- 12-13 жовтня 2020 року відбудеться видача списків та запрошень дільничним виборчим комісіям;

- 19 жовтня 2020 року, останній день, коли виборці, що відсутні в реєстрі виборців, або особи персональні дані яких неправильно подані в списку виборців, мають право написати заяву про уточнення та зміну персональних даних.

- 21-22 жовтня 2020 року - передача уточнених списків  виборців дільничним виборчим комісіям та бюлетенів для голосування;

- 25 жовтня 2020 року  з 08.00 години до 20.00 години відбудеться голосування по виборах міського голови та депутатів всіх рівнів  з дотриманням всіх карантинних вимог.

Нагадуємо, що з метою створення належних умов для перевірки своїх персональних даних відділ ведення державного реєстру виборців, що розташований за адресою вул.206 дивізії, (поблизу магазину «Добробут»), працює у вихідні дні ( субота, неділя) з 09.00 год до 15 .00 год без обідньої перерви. Для перевірки своїх персональних даних необхідно мати документ, що підтверджує вашу особу.

  Друк статті