Канівські волонтери потребують інгредієнтів для виготовлення сухих борщових наборів та супів на фронт


Повернутись

Канівські волонтери продовжують невтомно робити свою важку, але таку потрібну справу. Маскувальні сітки, окопні свічки, спорядження, продукти ˗ все зараз актуальне як ніколи, бо ворог й далі намагається стерти з лиця землі нашу країну.

Наразі волонтери започатковують новий напрям діяльності – виготовлення сухих супів та борщів для наших воїнів, які нині перебувають у гарячих точках України. До слова, нещодавно український борщ визнали об’єктом нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. А хлопці на фронті не уявляють свій обід без ароматної, яскравої, насиченої української національної страви, але не завжди її вдається приготувати в польових умовах. Тож такі сухі набори стають в нагоді та значно економлять час.

«Якщо вдома у вас є сушарка для овочів – доєднуйтесь до сушіння овочів та зелені для наших захисників. Потрібні сушені буряк, капуста, зелень», – йдеться у повідомленні волонтерів. Також волонтерська спільнота повідомляє про потребу у таких продуктах як: сало, м’ясні консерви у жерстяних банках, кава, печиво, цукерки та інше.

Всі продукти можна приносити у приміщення ЦНАПу (вул. Шевченка, 49,  2-й поверх).

  Друк статті