-9.4°C few cloudsКанів, Україна
Повернутись

Новини за 2018-03-05

У військкоматі роз’яснюють особливості проведення весняного призову

🕔5 березня 2018, 11:23 За календарем – весна. А значить, юнакам призовного віку варто готуватися до весняного призову, який відповідно до Указу Президента України від 15.02.2018 № 33/2018 цьогоріч проходитиме у квітні – травні. Відповідний проект рішення виноситься й на чергове засідання виконавчого комітету, що відбудеться у середу, 7 березня ц.р. Хто підлягає призову на строкову війську службу? Як має діяти призовник у разі отримання повістки і яку відповідальність нестиме за порушення правил військового обов’язку? На які соціальні гарантії може розраховувати призовник в ході зарахування на проходження строкової військової служби – про це та інше читайте в цьому матеріалі.
Читати

Центр допомоги учасникам АТО працює над вирішенням земельних питань захисників

🕔5 березня 2018, 08:51 У середу, 28 лютого ц.р., відбулося перше засідання Центру надання допомоги учасникам АТО в оновленому складі.
Читати

Депутати сформували спеціальну комісію для перевірки шкільних їдалень

🕔5 березня 2018, 08:45 У четвер, 1 березня ц.р., в ході продовження останнього засідання сесії Канівської міської ради депутати ухвалили рішення про створення тимчасової контрольної депутатської комісії щодо перевірки якості надання послуг з організації харчування у шкільних їдальнях міста.
Читати