Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту


Повернутись

Зміст проекту:  проект  рішення Канівської міської ради «Про встановлення мінімальної вартості оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна в м.Каневі».

Адреса розробника: м. Канів, вул. О. Кошового, 2, фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради.

Спосіб оприлюднення: текст проекту рішення розміщений на веб-сторінках Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів». З розрахунком мінімальної вартості оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна в м.Каневі відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись на офіційному сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів» за посиланням http/www.kaniv-rada.gov.ua.

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Канівської міської ради «Про встановлення мінімальної вартості оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна в м.Каневі» розміщений на сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів» (електронна адреса : http/www.kaniv-rada.gov.ua).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проекту регуляторного акту.

Більш детальну інформацію щодо проекту рішення можливо отримати у фінансовому управлінні виконавчого комітету Канівської міської ради (кабінет відділу планування доходів, тел..3-29-29).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до фінансового управління виконавчого комітету Канівської міської ради  виключно в письмовому вигляді.

 

 

Начальник фінансового управління                                                                     Г.Г.Карпушенко

  Друк статті