Відбувся конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою та земельних торгів на земельні ділянки


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Інформація

виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області

про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт із землеустрою та земельних торгів

12.02.2021 року об 11:00 у виконавчому комітеті Канівської міської ради Черкаської області (вул. О. Кошового, 3, м. Канів) відбувся конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою та земельних торгів на земельні ділянки, по яких пропонується здійснити продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону:

-  м. Канів Черкаської області по вул. Енергетиків, 62, орієнтовною площею 0,2367 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості /11.02;

-  в адміністративних межах Канівської міської ради Черкаської області с. Яблунів (за межами населеного пункту), орієнтовною площею 5,0000 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва /01.01/.

Переможцем конкурсу стала товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України (м. Черкаси).

За додатковою інформацією звертатися до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області, вул. Шевченка, 11, м. Канів, Черкаська область, 19003, телефон: (04736) 3-55-24, 3-57-79.

  Друк статті