Про внесення змін в питанні перевезень пасажирів в міському автомобільному транспорті, який працює в звичайному режимі руху в м. Каневі на маршруті загального користування № 5


Повернутись
КАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 20.07.2016 № 274

 

Відповідно до статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про автомобільний транспорт", спираючись на лист-звернення перевізника ТОВ "М+М" від 24.06.2016 № 177, в звязку із численними проханнями мешканців південно-західного мікрорайону та району Костянець, та задля доцільності виконання міських маршрутів загального користування в м. Каневі під відправлення сільських маршрутів з автостанції "Канів", не порушуючи транспортного законодавства, виконавчий комітет Канівської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Внести зміни в питанні перевезень пасажирів в міському автомобільному транспорті, який працює в звичайному режимі руху в м. Каневі на маршрутах загального користування № 5 вранці з 05 год. 25 хв. на 05 год. 15 хв. з площі Соборної, а з кінцевої вул. Саммера "Вежа" з 06.год. 00 хв. на 05 год. 50 хв. в усі дні тижня, перевезення виконувати в звичайному режимі руху при затвердженому тарифі.

  2. Погодити запропонований розклад руху автобусу згідно з додатком.
  3. Підприємству – перевізнику ТОВ "М+М" розмістити копію даного рішення з додатком в кожній одиниці рухомого складу на маршруті № 5 для ознайомлення з ним пасажирів.
  4. Керуючому справами виконавчого комітету Канівської міської ради (Святелик В. І.) інформувати громадськість про внесення змін в перевезення пасажирів в засобах масової інформації та розмістити дане рішення і його додаток на офіційному сайті Канівської міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на виконуючого обовязки керуючого справами Святелика В. І.

Міський голова І. О. Ренькас

Керуючий справами В. І. Святелик

ПОГОДЖЕНО:

Начальник відділу з питань ЖКГ, транспорту та звязку В. В. Куча

Начальник  юридичного відділу Н. О. Лісова

  Друк статті