Програма економічного і соціального розвитку міста Канева на 2017 рік


Повернутись

 РІШЕННЯ

 від   22.12.2016  № 5 - 77

 

Про Програму економічного і соціального розвитку міста Канева на 2017 рік

 

Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України   розглянувши Програму економічного і соціального розвитку міста Канева на 2017 рік Канівська міська рада :

 ВИРІШИЛА :

 1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку міста Канева на 2017 рік, далі Програма,  згідно з додатком .

 2. Організацію виконання даного рішення покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами Святелика В.І., заступника міського голови Матінову Н.А. та начальника управління економічного розвитку виконавчого комітету міської ради Савченка А.Ю.

 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, податків та підприємництва (Коржов В.Л.); з питань житлово-комунального господарства; транспорту, зв`язку та комунальної власності ( Чиж В.М.); з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Козин М.А.); з питань  архітектури та будівництва, землекористування та екології  (Підгайний Ю.В.).

  

Міський голова                                                                                І.О. Ренькас

 

Савченко

 

Додаток 1

Програма економічного і соціального розвитку міста Канева на 2017 рік 

 

  Друк статті