Програма економічного і соціального розвитку міста Канева на 2018 рік


Повернутись

КАНІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

VІІ скликання

РІШЕННЯ

Від  30.11.2017  №  9 - 47

Про Програму економічного і соціального розвитку міста Канева на 2018 рік

Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», розглянувши Програму економічного і соціального розвитку міста Канева на 2018 рік, Канівська міська рада :

   В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку міста Канева на 2018 рік (далі - Програма),  згідно з додатком .
  2. Організацію виконання даного рішення покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами Святелика В.І., заступника міського голови Матінову Н.А. та управління економічного розвитку виконавчого комітету міської ради (Жорнова О.О.)
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, податків та підприємництва (Коржов В.Л.); з питань житлово-комунального господарства; транспорту, зв`язку та комунальної власності (Куча В.В.); з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Козин М.А.); з питань  архітектури та будівництва, землекористування та екології  (Підгайний Ю.В.).

Міський голова                                                                                І.О. Ренькас

Жорнова

 

  Друк статті