Матеріали до актуалізації Стратегії економічного розвитку міста Канева від 18.05.2016


Повернутись

від 27.11.2014  №  18 – 50  

Про хід виконання Стратегічного плану економічного розвитку міста Канева до 2020 року  та його актуалізацію.

Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в зв’язку з частковим виконанням оперативних цілей Стратегічного плану економічного розвитку міста Канева до 2020 року затвердженим рішенням Канівської міської ради від 27.10.2014 № 28-27   та потребою в визначені нових завдань, заслухавши інформацію першого заступника міського голови про хід виконання Стратегічного плану економічного розвитку міста Канева до 2020 року,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію про хід виконання Стратегічного плану економічного розвитку міста Канева до 2020 року за 2006-2014 р.р. взяти до відома (Додаток 1).
  2. Утворити комітет з актуалізації Стратегічного плану економічного розвитку міста Канева до 2020 року під керівництвом міського голови Ренькаса І.О. та доручити йому утворити склад робочих груп (Додаток 2).
  3. Комітету в 3-х місячний термін напрацювати пропозиції по стратегічних напрямах та внести на обговорення громади міста.
  4. Розроблений проект, враховуючи пропозиції громади міста, внести на розгляд та затвердження Канівською міською радою .
  5. Контроль за виконанням покласти на постійні депутатські комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін (Сандига Л.В.), з питань освіти, духовності, культури, туризму, молоді, спорту; ЗМІ (Голда Н.А.), з питань житлово-комунального господарства; транспорту, зв’язку; архітектури та будівництва; економіки та підприємництва (Гузь О.І.), з питань ефективного управління комунальною власністю (Чиж В.М.)

 

Міський голова                                                                                                І.О.Ренькас

 

Савченко

32251

  Друк статті