Стратегія розвитку Канівської міської територіальної громади до 2030 року


Повернутись

Рішенням Канівської міської ради від 02.11.2021 за №7-32 затверджено Стратегію розвитку Канівської міської територіальної громади до 2030 року" (ЗАВАНТАЖИТИ).

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання документу державного планування "Стратегія розвитку Канівської міської територіальної громади до 2030 року" визначено в таблиці 10.2 Звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії (додається). Результати моніторингу будуть оприлюднені в щорічному звіті про виконання Стратегії. Довідки про консультації та про громадське обговорення додаються.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку "Стратегії розвитку Канівської міської територіальної громади до 2030 року" (ЗАВАНТАЖИТИ).

Довідка про консультації з органами виконавчої влади у процесі стратегічної екологічної оцінки документу державного планування "Стратегія розвитку Канівської міської територіальної громади до 2030 року" (ЗАВАНТАЖИТИ).

Довідка про громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки документу державного планування" Стратегія розвитку Канівської міської територіальної громади до 2030 року" (ЗАВАНТАЖИТИ).

 

 
 
 
  Друк статті