Про Громадський бюджет міста Канева на 2018 рік


Повернутись

Від  29.06.2017   № 7 - 92  

Про  Громадський бюджет міста Канева на 2018 рік

З метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету міста Канева, впровадження кращих європейських практик (громадського) бюджетування, керуючись статтею 26, частиною 1 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 ВИ Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити параметри Громадського бюджету міста Канева на 2018 рік:

  • загальний обсяг Громадського бюджету на 2018 рік - 450 тис.грн. (Чотириста п’ятдесят тисяч гривень); в тому числі на проекти – 300 тис.грн., на мікропроекти – 150 тис.грн.;

  • максимальний бюджет проекту – 300 тис.грн.;

  • максимальний бюджет мікропроекту - 50 тис.грн.;

  • термін початку і завершення прийому проектів : 21 серпня  по 20 вересня 2017 року .

  1. Управлінню економічного розвитку (Жорнова О.О.) організувати пункт супроводу Громадського бюджету відповідно до Положення про Громадський бюджет.

  2. Виконуючому обов’язки керуючого справами Святелику В.І. організувати роботу пункту голосування за Громадський бюджет в приймальні виконавчого комітету.

  3. Відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи (Ткаченко С.В.) забезпечити роботу електронної системи «Громадський проект» та організувати висвітлення інформації щодо популяризації проектів Громадського бюджету в засобах масової інформації .

  4. Виконавчому комітету Канівської міської ради затвердити склад комісії з питань Громадського бюджету.

  5. Організацію виконання даного рішення покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами Святелика В.І. та начальника Управління економічного розвитку Жорнову О.О.

  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансів, податків та підприємництва (Коржов В.Л.)

 

Міський голова                                                                                           І.О. Ренькас

Жорнова   

  Друк статті