Про затвердження Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Громадський бюджет ) міста Канева


Повернутись

Від    29.06.2017   № 7 - 91 

 

Про затвердження Положення про запровадження бюджетування

за участі громадськості (Громадський бюджет ) міста Канева

Відповідно до статті 26, частини 1 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" з метою розвитку демократичного суспільства, удосконалення діалогу між владою і громадою, створення та підтримки повноцінного громадського простору, активізації місцевих ініціатив жителів, впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету міста Канева, впровадження кращих європейських практик (громадського) бюджетування,  міська рада

 ВИ Р І Ш И Л А:

   1.  Затвердити Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Громадський бюджет) міста  Канева, далі Положення , згідно з додатком.

  1. Встановити, що під час формування бюджету міста на 2018 рік та наступні бюджетні періоди щорічно у рамках Громадського бюджету в проекті бюджету у межах відповідних бюджетних програм передбачити кошти для реалізації громадських проектів, відібраних відповідно до Положення.
  2. Рішення міської ради від 25 лютого 2016 № 2-54 «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Канева» зі змінами вважати таким, що втратило чинність.
  3. Організацію виконання даного рішення покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами Святелика В.І. та начальника Управління економічного розвитку Жорнову О.О.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансів, податків та підприємництва (Коржов В.Л.)

 

 Міський голова                                                                   І.О. Ренькас

 

Додаток: Положення про Громасдький бюджет міста Канів, з яким можна ознайомитися за посиланням.  

  Друк статті