ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ


Повернутись

 

Дата оприлюднення  та назва проєкту 

Розробник проєкту

Зміст оголошення

07.07.2023

Про встановлення тарифів на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються  Комунальним некомерційним підприємством «Канівська Багатопрофільна лікарня» Канівської міської ради Черкаської області

КНП «Канівська Багатопрофільна лікарня» Канівської міської ради Черкаської області

Метою проекту рішення виконавчого комітету Канівської міської ради «Про встановлення тарифів на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством „Канівська Багатопрофільна  лікарня» Канівської міської ради Черкаської області (далі – КНП «Канівська БЛ») – надання якісних послуг за економічно обґрунтованими тарифами фізичним та юридичним особам.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу до проекту розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти.
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються дирекцією КНП «Канівська Багатопрофільна лікарня» Канівської міської ради Черкаської області м. Канів, вул. Успенська, 43, тел. 3-33-17, e-mail –                [email protected]».

07.07.2023

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Канівська Багатопрофільна лікарня» Канівської міської ради Черкаської області

КНП «Канівська Багатопрофільна лікарня» Канівської міської ради Черкаської області

Метою проекту рішення виконавчого комітету Канівської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством „Канівська Багатопрофільна  лікарня» Канівської міської ради Черкаської області (далі – КНП «Канівська БЛ») – надання якісних послуг за економічно обґрунтованими тарифами фізичним та юридичним особам.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу до проекту розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти.
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються дирекцією КНП «Канівська Багатопрофільна лікарня» Канівської міської ради Черкаської області м. Канів, вул. Успенська, 43, тел. 3-33-17, e-mail –                [email protected]».

01.05.2023

Про затвердження тарифів на утримання торгових місць та інших послуг на ринку

Комунальне підприємство  «Міський ринок»

Для забезпечення якісних послуг та у зв’язку із оновленим розрахунком собівартості надання цих послуг для фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність на ринках міста, зміняться тарифи на утримання торгівельного місця та інших послуг КП «Міський ринок».
Проект рішення та аналіз регуляторного впливу до проекту буде розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти.
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються дирекцією КП «Міський ринок» м. Канів, вул. Енергетиків, 5А, тел. 3-16-37, e-mail – [email protected]».

26.04.2023

Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються  КП «МІСТО»

Відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності, КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення виконавчого комітету Канівської міської ради  «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»

Розробник: відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради.

Проект спрямований на врегулювання тарифів на ритуальні послуги, з врахуванням розрахунку собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб.

Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та врегулювання тарифів на ритуальні послуги, які покривають фактичні витрати на їх надання.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до відділу з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності , КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:

19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-34, 3-29-76, на електронну адресу [email protected],  [email protected]

 

19.05.2022

Про встановлення тарифу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна», «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука» по території Канівської міської територіальної громади під час дії воєнного стану

Відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради

Проєкт рішення виконавчого комітету Канівської міської ради «Про встановлення тарифу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна», «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука» по території Канівської міської територіальної громади під час дії воєнного стану» розробляється в зв’язку з різким підвищенням цін на пальне та з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних  і безпечних перевезеннях.
Відповідно до Законів України  «Про автомобільний  транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» проект рішення, аналіз регуляторного впливу та базове відстеження буде оприлюднено на сайті Канівської міської ради  www.kaniv-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика», категорія «Регуляторні акти».
Зауваження та пропозиції до вище вказаного проекту рішення приймаються відділом з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради, тел.(04736)32234 e-mail: [email protected] , [email protected].

10.05.2022

Про  встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування

 

Відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради

 Проєкт рішення виконавчого комітету Канівської міської ради ««Про  встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування», а також аналіз його регуляторного впливу,  з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних  і безпечних перевезеннях, відповідно до Законів України  «Про автомобільний  транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» буде оприлюднено на сайті Канівської міської ради  www.kaniv-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика», категорія «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції до вище вказаного проекту рішення приймаються відділом з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради, тел.(04736)32234 e-mail: [email protected] , [email protected].

25.05.2022

Про затвердження Правил заміни фасадів багатоквартирних будинків та встановлення на таких фасадах зовнішнього інженерного обладнання у місті Каневі

Відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради

Рішення приймається з метою поліпшення теплотехнічних показників будинків існуючого житлового фонду, економії енергоресурсів, покращання естетичного вигляду фасадів багатоквартирних будинків на території міста Канева, керуючись статтями 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про архітектурну діяльність», Правилами утримання жилих будинків та прибудинкових територій, затвердженими наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005 № 76.
Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу до проєкту буде розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти.
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проєкту рішення приймаються відділом з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради, тел.(04736)32234 e-mail: [email protected] , [email protected]

28.04.2021

Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської територіальної громади

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
       Проект рішення Канівської міської ради «Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської територіальної громади».
      Розробник: відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області.
      Проект спрямований на впорядкування нормативного акта та уточнення видів діяльності відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженого наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 та Класифікації видів економічної діяльності, прийнятих наказом Держспоживстандарту від 11.10.2010 № 457.
       Мета проекту рішення: забезпечення ефективного використання земель територіальної громади; підвищення прозорості дій органів місцевого самоврядування шляхом встановлення чітких ставок орендної плати за землю; забезпечення відкритості, доступності інформації щодо об’єктивності  нарахування орендної плати за землю.
      Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельний кодекс України, Закон України «Про оцінку землі», Класифікація видів цільового призначення земель, затвердженого наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548, Класифікація видів економічної діяльності, прийнятих наказом Держспоживстандарту від 11.10.2010 № 457.
       Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
       Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
       Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області за адресою:
       19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].

20.04.2021

Про місцеві податки і збори

Фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради

Проєкт рішення міської ради «Про місцеві податки і збори», а також аналіз його регуляторного впливу підготовлений разом з тестом малого підприємництва (М-Тест) у відповідності до Податкового Кодексу України, з метою запровадження місцевих податків і зборів на території Канівської міської територіальної громади та оприлюднений на сайті Канівської міської ради  www.kaniv-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика», категорія «Регуляторні акти».

Проєкт спрямований на упорядкування механізму справляння місцевих податків і зборів та встановлення оптимальних, найприйнятніших розмірів їх ставок з метою врегулювання нормативно-правового простору, який буде відповідати потребам сучасної системи оподаткування та сприяти підвищенню наповнюваності бюджету громади.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на адресу: 19000, м.Канів, вул.. О.Кошового,2 (тел. 3-29-29) виключно у письмовій формі протягом одного місяця з дня його опублікування.

26.03.2021

Про  встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування

Відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради

Прийняття регуляторного акту зумовлено необхідністю приведення у відповідність розміру тарифу на послуги міського пасажирського транспорту економічно обґрунтованим витратам, зважаючи на зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати, з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних  і безпечних перевезеннях, відповідно до Законів України  «Про автомобільний  транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» Проект рішення та аналіз регуляторного впливу до проекту буде розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти.

Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються відділом з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради, тел.(04736)32234 e-mail: [email protected] , [email protected]

25.03.2021

Про затвердження тарифів на утримання торгівельного місця та інших послуг на ринку

Комунальне підприємство  «Міський ринок»

Для забезпечення якісних послуг та у зв’язку із оновленим розрахунком собівартості надання цих послуг для фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність на ринках міста, зміняться тарифи на утримання торгівельного місця та інших послуг КП «Міський ринок».
Проект рішення та аналіз регуляторного впливу до проекту буде розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти.
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються дирекцією КП «Міський ринок» м. Канів, вул. Енергетиків, 5А, тел. 3-16-37, e-mail – [email protected].».

10.03.2021

Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»

Відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності, КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення виконавчого комітету Канівської міської ради  «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»

Розробник: відділ з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради.

Проект спрямований на врегулювання тарифів на ритуальні послуги, з врахуванням розрахунку собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб.

Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та врегулювання тарифів на ритуальні послуги, які покривають фактичні витрати на їх надання.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до відділу з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності , КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:

19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-34, 3-29-76, на електронну адресу [email protected],  [email protected]

01.12.2020

Про затвердження нормативних документів з питань оренди об’єктів комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі)

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
Проект рішення Канівської міської ради «Про затвердження нормативних документів з питань оренди об’єктів комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі)».
Розробник:  відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області. Проект рішення підготовлено на підставі Конституції України, відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна» (№ 157-ІХ), згідно з Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою КМУ від 03.06.2020 № 483.
Проект спрямований на повну трансформацію відносин у сфері оренди державного та комунального майна. Зокрема, кардинально змінюється процедура передачі майна в оренду, продовження орендних відносин, а саме, запровадження цих процедур через електронний аукціоні з використанням  електронної торгової системи, змінюється  процедура визначення вартості об’єкта оренди, також розширено коло суб’єктів, які наділені розпорядчими повноваженнями, пропонується систематизувати об’єкти оренди за певними переліками. Електронний аукціон – спосіб надання в оренду майна, за яким переможцем стає учасник, що в ході торгів в електронній торговій системі ProZorro, Продажі запропонував найбільшу орендну плату. Використання електронної торгової системи ProZorro  дозволить значно підвищити попит на оренду комунального майна завдяки сучасним електронним сервісам, дасть можливість дистанційної подачі заяви та документів щодо отримання права оренди комунального майна, нівелюватиме будь-які можливі домовленості між учасниками торгів чи сумніви щодо прозорості процедури визначення орендаря, тобто виключить будь-які корупційні ризики.
Мета проекту рішення: Закон передбачає затвердження Кабінетом Міністрів України ряду підзаконних нормативно-правових актів щодо оренди державного майна та можливість для представницьких органів місцевого самоврядування самостійного розроблення та затвердження нормативних актів щодо комунального майна з метою врахування особливостей такого майна. Зокрема, щодо комунального майна Законом передбачено можливість затвердження представницькими органами місцевого самоврядування Примірного договору оренди (стаття 16), Методики розрахунку орендної плати орендних ставок, розподілу орендної плати (стаття 17), виконання контрольних функцій (стаття 26), переліку об’єктів (підприємств, установ, організацій), що надають соціально важливі послуги населенню (стаття 18) тощо.  
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна» (№ 157-ІХ), згідно з Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою КМУ від 03.06.2020 № 483.
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради http://kaniv-rada.gov.ua/pages.php?p=1575
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
 Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].  
Аналіз впливу регуляторного акту проекту рішення Канівської міської ради «Про затвердження нормативних документів з питань оренди об’єктів комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі)».
Про затвердження нормативних документів з питань оренди об’єктів комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі).
Додаток до рішення Канівської міської ради «Про затвердження нормативних документів з питань оренди об’єктів комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі)»:
  1. Примірний договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади;

  2. Методику розрахунку орендної плати за об’єкти комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади;

  3. 3.Орендні ставки за об’єкти комунальної власності в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади;

  1. Контрольні функції у сфері оренди комунального майна в адміністративних межах територій та населених пунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі).

  2. Особливі умови (Положення) передачі в оренду на конкурсних засадах (електронному аукціоні) об’єктів комунальної власності в адміністративних межах територій та населенихпунктів Канівської об’єднаної територіальної громади (крім землі).

28.07.2020

Про Правила благоустрою території Канівської міської об’єднаної територіальної громади

Управління ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради

 Спосіб оприлюднення: текст проекту рішення розміщений на веб-сторінках Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів».  З Правилами благоустрою території Канівської міської об’єднаної територіальної громади на території міста відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись на офіційному сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів» за посиланням http://kaniv-rada.gov.ua/pages.php?s=31

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Канівської міської ради «Правил благоустрою території Канівської міської об’єднаної територіальної громади» розміщений на сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів» (посилання: http/www.kaniv-rada.gov.ua).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проекту регуляторного акту.
Більш детальну інформацію щодо проекту рішення можливо отримати у управлінні ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради (тел. 3-22-34, 3-22-11).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до управлінні ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради в письмовому вигляді на електронну адресу [email protected], [email protected].

20.05.2020

Про встановлення місцевих податків і зборів на території Канівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік

Фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради

Спосіб оприлюднення: текст проекту рішення розміщений на веб-сторінках Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів».  З ставками місцевих податків і зборів на території міста відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись на офіційному сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів» за посиланням http://kaniv-rada.gov.ua/pages.php?s=31

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Канівської міської ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів»  розміщений на сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Оприлюднення проектів регуляторних актів» (посилання: http/www.kaniv-rada.gov.ua).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проекту регуляторного акту.
Більш детальну інформацію щодо проекту рішення можливо отримати у фінансовому управлінні виконавчого комітету Канівської міської ради (кабінет відділу планування доходів, тел. 3-29-29).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до фінансового управління виконавчого комітету Канівської міської ради в письмовому вигляді на електронну адресу [email protected].

24.03.2020

Про затвердження Положення про порядок відшкодування Канівській міській раді збитків, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Проект спрямований на впорядкування нормативного акта та створення документа, який в рамках чинного законодавства дає можливість зробити прозорим порядок нарахування збитків, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства є основною причиною виникнення даної проблеми
Мета проекту рішення:     
- приведення земельних правовідносин на території Канівської міської ради у відповідність до статті 206 Земельного кодексу України. Плата за користування землею буде проведена в повному обсязі за весь період фактичного користування, але не більше ніж за останні 3 роки.
- забезпечення ефективного використання земельного фонду міста в інтересах територіальної громади міста;
- збільшення надходжень до міського бюджету та направлення додаткових коштів на соціальний розвиток міста;
- забезпечення більш повного обліку земель, їх власників і користувачів, раціонального та ефективного використання земельних ділянок.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельного кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 1993 року № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].  
Аналіз впливу регуляторного акту проекту рішення Канівської міської ради «Про затвердження Положення про порядок відшкодування Канівській міській раді збитків, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства».
Проект рішення Канівської міської ради «Про затвердження Положення про порядок відшкодування Канівській міській раді збитків, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства».
Додаток до рішення Канівської міської ради: Положення про порядок відшкодування Канівській міській раді збитків, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства.

27.01.2020

Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»

Управління з питань  ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради

Проект спрямований на врегулювання тарифів на ритуальні послуги, з врахуванням розрахунку собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб .
Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та врегулювання тарифів на ритуальні послуги, які покривають фактичні витрати на їх надання.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління  з питань  ЖКГ та екології , КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-34, 3-29-76, на електронну адресу [email protected],  [email protected] 

19.04.2019

Про встановлення місцевих податків і зборів

Фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради

Спосіб оприлюднення: текст проекту рішення розміщений на веб-сторінках Канівської міської ради в розділі «Прозоре місто: Регуляторна політика: Регуляторні акти».  З ставками місцевих податків і зборів на території міста відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись на офіційному сайті Канівської міської ради в розділі «Прозоре місто: Регуляторна політика: Регуляторні акти» за посиланням http://kaniv-rada.gov.ua.
Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Канівської міської ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів»  розміщений на сайті Канівської міської ради в розділі «Прозоре місто: Регуляторна політика: Регуляторні акти» (електронна адреса : http://kaniv-rada.gov.ua).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проекту регуляторного акту.
Більш детальну інформацію щодо проекту рішення можливо отримати у фінансовому управлінні виконавчого комітету Канівської міської ради (кабінет відділу планування доходів, тел. 3-29-29).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до фінансового управління виконавчого комітету Канівської міської ради  виключно в письмовому вигляді.

02.04.2019

Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за кошти місцевого бюджету у 2019 році

Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Канівської міської ради

Проект спрямований на вирішення питання встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при складанні інвесторської кошторисної документації.
Мета проекту рішення: встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2019 рік при здійсненні будівництва за рахунок коштів місцевого бюджету, комунальних підприємств, установ та організацій м. Канева у відповідності до вимог діючого законодавства України.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016 № 281 «Порядок розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів» зі змінами, внесеними наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 28.02.2017 № 33 та наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.07.2018 № 196 « Про внесення змін до Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19000, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11 тел. /04736/ 3-29-07, на електронну адресу [email protected].

25.01.2019

Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»

Управління з питань  ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради

Проект спрямований на врегулювання тарифів на ритуальні послуги з врахуванням розрахунку собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб .
Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та врегулювання тарифів на ритуальні послуги, які покривають фактичні витрати на їх надання  .
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління  з питань  ЖКГ та екології , КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-34, 3-29-76, на електронну адресу [email protected][email protected] .

05.06.2018

Про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території м. Канева

Управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради

Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та недопущення зростання кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua/ Прозоре місто/ Регуляторна політика/ Регуляторні акти. 
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-51, 3-68-13, на електронну адресу [email protected].

07.05.2018

Про встановлення місцевих податків і зборів на території м.Канева на 2019 рік

Фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради

Спосіб оприлюднення: текст проекту рішення регуляторного впливу розміщений на веб-сторінках Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Регуляторних акти за посиланням http/www.kaniv-rada.gov.ua.
Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Канівської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території м.Канева на 2019 рік» розміщений на сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Регуляторні акти» за посиланням: http/www.kaniv-rada.gov.ua.
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проекту регуляторного акту.
Більш детальну інформацію щодо проекту рішення можливо отримати у фінансовому управлінні виконавчого комітету Канівської міської ради (кабінет відділу планування доходів, тел..3-29-29).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до фінансового управління виконавчого комітету Канівської міської ради  виключно в письмовому вигляді.

02.03.2018

Про Порядок часткового відшкодування з міського бюджету  відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів

Управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
Проект рішення Канівської міської ради  «Про Порядок часткового відшкодування з міського бюджету  відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів».
Розробник: управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради.
Проект спрямований на стимулювання розвитку суб’єктів малого та середнього  підприємництва, покращення їх фінансової самодостатності у процесі реалізації бізнес-проектів.
Мета проекту рішення: ефективне використання коштів, які спрямовуються на розвиток малого та середнього підприємництва.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України “Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні.
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-51, 3-68-13, на електронну адресу [email protected].

29.01.2018

Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»

Управління з питань  ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради

Проект спрямований на врегулювання тарифів на ритуальні послуги з врахуванням розрахунку собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб .
Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та врегулювання тарифів на ритуальні послуги, які покривають фактичні витрати на їх надання.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління з питань ЖКГ та екології, КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради

за адресою:19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-34, 3-29-76, на електронну адресу [email protected][email protected] .

19.01.2018

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.03.2015 №87 «Про організацію сезонної торгівлі на території міста Канева»

Управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
Проект рішення Канівської міської ради  «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.03.2015 №87 «Про організацію сезонної торгівлі на території міста Канева».
Розробник: управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради.
Проект спрямований на визначення процедури отримання погодження на розміщення об’єктів сезонної торгівлі , сезонних об’єктів сфери послуг , відпочинку і розваг на території міста Канева.
Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та впорядкування сезонної торгівлі.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-51, 3-68-13, на електронну адресу [email protected].

23.11.2017

Про затвердження Положення про порядок проведення земельних аукціонів в м. Каневі /нова редакція/

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
 Проект рішення Канівської міської ради  «Про затвердження Положення про порядок проведення земельних аукціонів в м. Каневі /нова редакція/».
Розробник: відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради.
Проект спрямований на визначення процедури підготовки, організації та проведення земельних аукціонів для продажу права власності або прав оренди земельних ділянок комунальної власності, крім земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти, що підлягають приватизації.
Мета проекту рішення: впорядкування нормативного акта при проведенні земельних торгів у формі аукціону.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельний кодекс України, Закон України «Про оцінку землі».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].

20.11.2017

Правила утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними у м. Канів

Управління з питань ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради

Проект регуляторного акту передбачає затвердження/встановлення правил утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними у м. Канів. Для розгляду та прийняття відповідного регуляторного акту просимо суб'єктів господарювання та громаду міста взяти активну участь у процесі обговорення проекту рішення виконкому «Правила утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними у м. Канів».
Проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу до проекту розміщено на сайті www.kaniv-rada.gov.ua, розділ Прозоре місто / Регуляторна політика / Регуляторні акти. Зауваження та пропозиції просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою м. Канів, вул. О. Кошового, 3 (виконавчий комітет Канівської міської ради) та м. Канів, вул.. О.Кошового, 2 (третій поверх управління з питань ЖКГ та екології).

14.09.2017

Про затвердження тарифів на утримання торгівельного місця та інших послуг на ринку

 КП «Міський ринок»

У зв’язку із оновленим розрахунком собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність на ринках міста, зміняться тарифи на утримання торгівельного місця та інших послуг КП «Міський ринок Канівської міської ради». Зокрема КП «Міський ринок Канівської міської ради» виявило намір здійснити зміну діючих тарифів на утримання торгівельного місця та інших послуг на ринку.
Проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу до проекту розміщено на офіційному сайті Канівської міської ради.
Зауваження та пропозиції просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються дирекцією КП «Міський ринок» м. Канів, вул. Енергетиків, 5-А, тел. 3-16-37 е-mail  [email protected] .

16.03.2017

Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
Проект рішення Канівської міської ради «Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева».
Розробник: відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради.
Проект спрямований на впорядкування нормативного акта та уточнення видів діяльності відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженого наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 та Класифікації видів економічної діяльності, прийнятих наказом Держспоживстандарту від 11.10.2010 № 457.
Мета проекту рішення: забезпечення ефективного використання земель територіальної громади; підвищення прозорості дій органів місцевого самоврядування шляхом встановлення чітких ставок орендної плати за землю; забезпечення відкритості, доступності інформації щодо об’єктивності  нарахування орендної плати за землю.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельний кодекс України, Закон України «Про оцінку землі», Класифікація видів цільового призначення земель, затвердженого наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548, Класифікація видів економічної діяльності, прийнятих наказом Держспоживстандарту від 11.10.2010 № 457.
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі «Прозоре місто»/ «Регуляторна політика»/ «Регуляторні акти».
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].

16.03.2017

Про затвердження Методики розрахунку орендної плати при здачі в оренду комунальної власності (цілісного майнового комплексу, нежилих приміщень, індивідуального визначеного майна) м.Канева, встановлення орендних ставок нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) комунальної власності територіальної громади міста Канева та затвердження договору оренди нерухомого майна

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
Проект рішення Канівської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати при здачі в оренду комунальної власності (цілісного майнового комплексу, нежилих приміщень, індивідуального визначеного майна) м. Канева, встановлення орендних ставок нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) комунальної власності територіальної  громади  міста Канева та затвердження договору оренди нерухомого майна».
Розробник: відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради.
Проект спрямований на забезпечення підвищення ефективності використання майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Канева та збільшення надходжень до місцевого бюджету.
Мета проекту рішення: впорядкування нормативного акта та уточнення видів діяльності та застосування орендних ставок, затвердження договору оренди нерухомого майна, приведення існуючої Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності до норм чинного законодавства.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельний кодекс України, Закон України «Про оренду державного та комунального майна», Типовий договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності, затверджений Наказом Фонду державного майна України від 23.08.2000 № 1774, Методика розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затверджена Постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 № 786.
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].

16.03.2017

Про затвердження Положення про порядок проведення земельних аукціонів в м. Каневі /нова редакція/

Відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
Проект рішення Канівської міської ради  «Про затвердження Положення про порядок проведення земельних аукціонів в м. Каневі /нова редакція/».
Розробник: відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради.
Проект спрямований на визначення процедури підготовки, організації та проведення земельних аукціонів для продажу права власності або прав оренди земельних ділянок комунальної власності, крім земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти, що підлягають приватизації.
Мета проекту рішення: впорядкування нормативного акта при проведенні земельних торгів у формі аукціону.
Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельний кодекс України, Закон України «Про оцінку землі».
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  в розділі «Прозоре місто»/ «Регуляторна політика»/ «Регуляторні акти».
Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:
19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].
  Друк статті