Про включення в Перелік об’єктів комунальної власності Канівської міської ради Черкаської області, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлове приміщення, громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами


Повернутись

Цікаве на цю тему:

 

Від  22.04.2021  № 5 – 25    

Про включення в Перелік об’єктів комунальної власності

Канівської міської ради Черкаської області, що підлягають

приватизації у 2021 році, нежитлове приміщення, громадський

будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами,

загальною площею 77,7 кв.м,  розташоване по вулиці Торгова, 13

в місті Каневі шляхом продажу на аукціоні в електронній формі

(електронний аукціон)

 Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», з метою реалізації завдань по приватизації об’єктів комунальної власності Канівської міської ради Черкаської області у 2021 році, забезпечення надходження коштів до бюджету міської територіальної громади, на підставі заяви громадянина Павлюка Сергія Станіславовича від 15.03.2021 (вхідний номер П-195/01-03-02 від 16.03.2021), Канівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Включити в Перелік об’єктів комунальної власності Канівської міської ради Черкаської області, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлове приміщення, громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 77,7 кв.м,  розташоване по вулиці Торгова, 13 в місті Каневі шляхом продажу на аукціоні в електронній формі (електронний аукціон).

 

  1. Опублікувати Перелік об’єктів комунальної власності Канівської міської Черкаської області, що підлягають приватизації у 2021 році, який обумовлений в пункті 1 рішення, на офіційному сайті Канівської міської ради.

 

  1. Організацію виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області В.Святелика та відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області /Н.Єфіменко/.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, комунальної власності, архітектури та містобудування /Є.Маланчев/.

 

 

 

Міський голова                                                                                                       Ігор РЕНЬКАС

 

 

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення Канівської міської ради «Про включення в Перелік об’єктів комунальної власності Канівської міської ради Черкаської області, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлове приміщення, громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 77,7 кв.м,  розташоване по вулиці Торгова, 13 в місті Каневі шляхом продажу на аукціоні в електронній формі (електронний аукціон)»

Проєкт рішення підготовлено з метою забезпечення надходження коштів до бюджету міської територіальної громади та реалізації завдань по приватизації об’єктів комунальної власності Канівської міської ради Черкаської області у 2021 році.

Даним рішенням передбачається включення в Перелік об’єктів комунальної власності Канівської міської ради Черкаської області, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлове приміщення, громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 77,7 кв.м, розташоване по вулиці Торгова, 13 в місті Каневі шляхом продажу на аукціоні в електронній формі (електронний аукціон).

Проєкт рішення розроблений відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», забезпечення надходження коштів до бюджету міської територіальної громади, на підставі заяви громадянина Павлюка Сергія Станіславовича від 15.03.2021 (вхідний номер П-195/01-03-02 від 16.03.2021).

 

 

Виконувач обов’язків начальника відділу
комунального майна та земельних ресурсів
виконавчого комітету КМР Черкаської області                                             Віктор САВЧЕНКО                                         

 

 

  Друк статті