У Каневі відбувся Національний тур «КІНО заради ПЕРЕМОГИ»


Повернутись

Національний тур «КІНО заради ПЕРЕМОГИ» продовжує мандрувати країною. Так, у неділю 30 липня ц.р., тур завітав до Канева. Захід, який проходив на імпровізованому майданчику біля будівлі культурного центру «Шевченко HUB» відвідало багато жителів громади та її гостей. В рамках програми було презентовано показ дитячого мультфільму «Викрадена наречена» та фільму «KOZA NOSTRA» (комедія).

Модератор благодійного фонду «МХП-Громаді» розпочала захід зі слів подяки нашим захисникам та запросила на сцену військових Національної Гвардії України. Всі присутні аплодували захисникам і вигукували «Дякуємо!». Нацгвардійці в свою чергу зняли головні убори і попросили хвилиною мовчання вшанувати тих, кого вже не має. Біля «Шевченко HUB» на хвилину ніби все завмерло.

Секретар міської ради Оксана П’яткова подякувала за національний тур «КІНО заради ПЕРЕМОГИ».

- Від імені Канівського міського голови Ігоря Ренькаса та від міської влади я дякую благодійному фонду «МХП-Громаді» за цей цікавий захід, який не дивлячись ані на дощ, ані на тривоги все ж таки відбувся. Як і раніше, БФ «МХП-Громаді» втілює у життя багато ініціатив, спрямованих на розвиток громад. Одним із культурних проектів фонду є національний всеукраїнський тур «КІНО заради ПЕРЕМОГИ», для мотивації та підтримки мешканців нашої громади,- наголосила Оксана П’яткова.

На локаціях діяла надувна гірка, роздавалась солодка вата та попкорн. Щоб максимально комфортно пройшов захід присутнім надавали дощовики, тож не дивлячись на дощ дітки продовжували дивитися мультфільми.

Зазначимо, що національний тур «КІНО заради ПЕРЕМОГИ» реалізується за ініціативи Офісу Президента України та Державного агентства України з питань кіно, а втілення проєкту стало можливим завдяки партнерству з БФ «МХП-Громаді».

Додамо, що саме за сприяння БФ «МХП-Громаді» вдалося виготовити спеціальний кіномобіль, який дозволяє транслювати фільми просто неба, навіть у непристосованих для цього місцях.

 

  Друк статті