«Власна справа»: поради, як скористатися перевагами програми


Повернутись

В межах реалізації ініціативи «Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату»  експерти ГО «Електронна республіка» у співпраці з Державний центр зайнятості та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як успішно скористатися перевагами програми «Власна справа» у 2023 році.

В межах реалізації ініціативи «Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату» експерти ГО «Електронна республіка» у співпраці з Державним центром зайнятості та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як успішно скористатися перевагами програми «Власна справа» у 2023 році.

Інфографіка містить у собі інформацію з практичними порадами фізичним особам підприємцям чи юридичним особам щодо отримання мікрогранту для започаткування власного бізнесу або розвитку існуючого сумою до 250 тис. грн.

Нагадаємо, програма «Власна справа» реалізується Міністерством економіки та є найпопулярнішим компонентом програми «єРобота». Її запуск покликаний підтримати український  бізнес в умовах війни.

  Друк статті