Проєкт «СПІЛЬНОФОНД»: мешканців Канівської громади запрошують до участі у інформаційній зустрічі


Повернутись

У вівторок, 22 серпня ц.р.,  мешканці Канівської міської територіальної громади можуть взяти участь в інформаційній зустрічі в межах Проєкту Партнерства «СпільноФонд», який націлений продемонструвати на практиці, що співпраця і спільне вирішення нагальних потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальних громад і створити платформу для взаємодії та реалізації майбутніх проєктів.

Під час зустрічі учасникам нададуть детальну інформацію про кожен етап проєкту, наведуть приклади успішних та сучасних практик діяльності організацій в Україні та за кордоном, а також дадуть відповіді на всі актуальні питання.

Захід проходитиме на території Канівського Центру ПМСД (м. Канів, вул. Успенська, 15). Початок о 10:00. Після інформаційних зустрічей триватиме відбір команд на участь у проєкті. Дедлайн реєстрації: для Черкаської області – 26 вересня. Подати заявку на участь можна буде тут: http://surl.li/jwsqa.

Цей проєкт став можливим завдяки синергії Фонду громади «Подільська громада», Благодійного фонду «МХП-Громаді» за підтримки Isar Ednannia у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

За інформацією управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради

  Друк статті