У Канівській громаді відбувся перший захід в межах проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах»


Повернутись

У середу, 7 червня ц.р., у Канівській громаді відбувся перший захід у межах проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах» на тему «Перспективи благоустрою набережної р. Дніпро та Канівських ярів».

Загалом у заході прийняло участь близько 20 осіб. Це представники влади, депутатського корпусу, комунальних підприємств, громадських організацій, ЗМІ, історики та місцеві активісти.

У ході зустрічі учасники перш за все говорили про чистоту нашої набережної та ярів. Перспективи осучаснення прибережної території, розвиток індустрії розваг на воді.

Як зазначила координатора в Черкаській області Любов Ропало: «Діалог – це можливість влади та населення не лише висловити свою точку зору, а й почути точку зору інших. Лише спільними зусиллями можна отримати дійсно дієвий результат».

Координаторами проєкту у Канівській громаді є начальник управління економічного розвиткуТетяна Наливайко та головний спеціаліст відділу економічного аналізу та торгівлі Ірина Рожкова.

По завершенню заходу учасники змогли окреслити свої бачення майбутнього набережної р. Дніпро та Канівських ярів і передати ці ідеї до робочої групи, що зараз займається розробленням Комплексного плану просторового розвитку території Канівської міської територіальної громади, інформує управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради.

Слід додати, проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

 

  Друк статті