Про призов громадян на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2016 року


Повернутись

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ 

ВИТЯГ з НАКАЗУ

військового комісара

Канівського об’єднаного міського військового комісаріату Черкаської області

 

07.09.2016 року                                  м. Канів                                     № 84

 
Про призов громадян на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2016 року

З метою виконання Указу Президента України від 29 березня 2016 року № 122/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році»

Н А К А З У Ю:

  1. Включити до плану проведення призову усіх призовників, які підлягають черговому призову на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2016 року;
  2. Викликати на засідання призовних комісій категорію призовників, яку визначено відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», у тому числі:
  • призовників, які не завершили медичного обстеження під час попередніх призовів або знаходилися на лікуванні та стосовно яких необхідно прийняти остаточне рішення щодо придатності їх до військової служби;
  • призовників старших років народження, які не пройшли призовних комісій з різних обставин або втратили право на відстрочку від призову на строкову військову службу;
  • призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу;
  • призовників, які мають два і більше хронічних захворювань.
  1. Всі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Канівського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися в районні військові комісаріати для проходження призовної комісії.
  2. Всі громадяни, які підлягають на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Канів, вул. Торгова, 6 (Воровського, 24) Канівський ОМВК в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу зобов’язані прибути у військовий комісаріат до 10.10.2016 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  3. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’явилися за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.
  4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу ” керівники підприємств, установ, організацій, навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані викликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
  5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою. 
Військовий комісар
Канівського об'єднаного міського військового комісаріату Черкаської області підполковник
В. М. ОРЕЛ
  Друк статті