-8.3°C clear skyКанів, Україна
Повернутись

Новини за 2018-02-15

У Каневі відзначили 29-у річницю виведення військ з Афганістану

🕔15 лютого 2018, 15:54 У четвер, 15 лютого ц.р., Україна вшановувала учасників бойових дій на території інших держав. Саме в цей день щороку канівці приходять в сквер воїнів-інтернаціоналістів, що біля клубу-музею «Ветеран», аби віддати данину пам’яті людям, які виконували свій військовий обов’язок в різних «гарячих» точках світу, найстрашнішою з яких для багатьох був Афганістан.
Читати

22 лютого ц.р. канівців запрошують на концерт з нагоди Міжнародного Дня рідної мови

🕔15 лютого 2018, 14:18 У четвер, 22 лютого ц.р., з нагоди Міжнародного Дня рідної мови в міському будинку культури відбудеться святковий концерт. В програмі заходу передбачається участь творчих колективів міста й Канівського коледжу культури і мистецтв, зокрема, народний аматорський гурт "Перлина", народний ансамбль танцю "Канівчанка", ансамбль народної музики "Здоровенькі були", народний хор Канівського коледжу культури і мистецтв. Також для жителів міста заспівають такі відомі артисти Канева як Євгеній Литвин і Людмила Салтикова.  Початок заходу о 17.00. Вхід безкоштовний.  Інформує відділ культури
Читати

Координаційна рада: про виїзну торгівлю, ритуальні послуги та реалізацію інвестиційних проектів

🕔15 лютого 2018, 09:23 У понеділок, 12 лютого ц.р., відбулось засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва.
Читати