27 березня ц.р. в Каневі пройде семінар з питань охорони праці


Повернутись

З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці та з метою запобігання виробничому травматизму, подолання незадекларованої зайнятості, недопущення порушень суб’єктами господарювання Канева та Канівського району вимог нормативно-правових і законодавчих норм, у середу, 27 березня ц.р., в залі засідань будинку рад проходитиме семінар.

В ході проведення заходу висвітлюватимуться теми:

  1. Контроль за додержанням законодавства з охорони праці: підстави і порядок здійснення.

  2. Типові порушення та рекомендації щодо підготовки переліку документів з охорони праці, що перевіряються під час контрольних заходів.

  3. Зниження рівня травматизму при використанні газу у побуті. Зміни в законодавстві щодо безоплатного виконання ПАТ «Черкасигаз» робіт для забезпечення безпечної експлуатації газового обладнання, технічного обслуговування, поточного ремонту.

  4. Заходи державного контролю за дотриманням законодавства про працю: що варто знати роботодавцю.

  5. Типові порушення трудового законодавства, які допускають роботодавці. Рекомендації щодо їх запобігання. Відповідальність.

  6. Трудовий договір чи цивільно-правова угода: основні відмінності та характерні ознаки трудових відносин.

  7. Грубе порушення трудового законодавства про працю: кримінальна відповідальність.

У семінарі візьмуть участь: завідувач сектору з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в Черкаській області Нікітенко Олена Павлівна; начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці в Черкаській області Кучер Ганна Олександрівна; головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці в Черкаській області Протасов Олексій Леонідович; начальник Канівського відділення ПАТ «Черкасигаз» Танько Людмила Леонідівна.

Запрошуємо взяти участь керівників підприємств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків,  бухгалтерів та інженерів з питань охорони праці.

Початок заходу о 10-00.

  Друк статті