Канівська спортивна школа провела навчально-тренувальні збори в Карпатах


Повернутись

В рамках підготовки до обласної першості з футболу серед дитячо-юнацьких колективів, яка розпочне свій старт в другій половині вересня, команда юних футболістів  2002-2004 року народження Канівської ДЮСШ провела навчально-тренувальні збори.

З 20 по 27 серпня п’ятнадцять вихованців школи під керівництвом тренера Михайла Варварського відшліфовували свою майстерність  на футбольних полях Івано-Франківської та Закарпатської області.

Комфортні  умови проживання в затишному готелі на березі річки, відмінне харчування, чисте повітря, чудові краєвиди Карпат сприяли продуктивній роботі та відновленню юних спортсменів.  За вісім днів було зіграно  8 контрольних матчів, які походили на футбольних полях с. Ясіня Закарпатської області (фото 1), в  м. Івано-Франківськ (фото 2,3) та Яремче Івано-Франківської області (фото 4).  А також в м. Тернопіль (фото 5).

(фото 1)

(фото 2)

(фото 3)

(фото 4)

(фото 5)

Канівські футболісти отримали можливість показати себе на футбольному полі, зустрічаючись з командами міст, футбольні школи  яких  приймають участь в вищій та першій лігах дитячо-юнацької ліги України , а це команди «Оболонь» м.Київ, «Прикарпаття» та «Ніка» м.Івано-Франківськ, «Буковина» м. Чернівці, команди міст Калуша, Луцька, Тернополя.

І хоч результат цих матчів вагомого значення не мав, та все ж приємно відмітити , що хлопчиками для биття канівчани  не були - три перемоги, дві нічиї та три поразки, а ще величезний досвід і впевненість в своїх силах.

 Та не лише футболом був заповнений час перебування в мальовничих Карпатах.  Наші хлопці побували в аквапарку, в курортному містечку Буковель, покупалися в р. Чорна Тиса. І здійснили сходження на Говерлу, яка манила до себе своєю вершиною кожного дня, постійно перебуваючи в полі зору.

Тож ця подорож, яка, до речі,  відбулася завдяки коштам батьків  юних спортсменів, ще на довго залишиться в їхній пам’яті.

Інформація ДЮСШ міського відділу освіти

 

  Друк статті