Понад 15 тисяч гривень зібрали канівці на підтримку ЗСУ під час благодійного різдвяно-новорічного концерту


Повернутись

В країні, де триває війна, будь-яке свято радше привід замислитися над тим – що ми в тилу робимо для Перемоги. Різдвяно-новорічні свята ж нагадують нам, що навіть коли за вікном воєнна зима, коли ворог намагається занурити нас у пітьму, коли над Україною нависають хмари болю і втоми – світло є. 

Тож цієї п’ятниці, 5 січня, канівці разом артистами та колективами міського будинку культури запалили справжнє світло добра та любові у своїх серцях, долучившись до благодійного концерту на підтримку ЗСУ. До програми концерту, що відбувся у міському будинку культури, увійшло виконання автентичних українських та сучасних пісень, а також колядок і різдвяних творів. Їх для присутніх виконували колективи «Здоровенькі були», «Лілея», «Джерела», «Філософія серця»,  «Перлина», «Кобзарева криниця», дитячий театр естрадної пісні «Невгамовні» та солісти Людмила Салтикова, Марія Ковтун, Євген Литвин, Марина Кузьмак, Роман Лозовий, Ліза Письмак, Ярослава Котляр.

 

Згадували цього вечора й тих, завдячуючи кому маємо можливість зібратися разом – наших мужніх захисників, а також хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять полеглих воїнів. Атмосферу тепла та єднання впродовж заходу підтримувала ведуча Оксана Кириченко. Вона, зокрема, нагадала присутнім про важливість спільних зусиль для допомоги військовим та єднання у прагненні до перемоги. 

Зрештою, цього вечора присутні у залі гучно аплодували артистам за зворушливий і душевний концерт. Також глядачі зібрали  15 340 гривень, які організатори спрямують на підтримку 66 ОМБР, де нині несуть службу канівці.  

 

  Друк статті