Співали патріотичних пісень та вшановували Героїв: на День Конституції до Канева завітав естрадний оркестр ДСНС


Повернутись

Чудові патріотичні українські пісні, які у складний час надихають усіх нас, наповнюють вірою у перемогу, лунали вчора на набережній Дніпра у Каневі. Тут із нагоди Дня Конституції, 28 червня цр., відбувся концерт естрадного оркестру Державної Служби з Надзвичайних Ситуацій. 

– У День Конституції ми хочемо вкотре подякувати нашим Героям, нашим воїнам, нашим рятувальникам, яких у народі прозвали «Герої без зброї» та нагадати, що Основний Закон пишеться кров’ю і потом наших захисників», – наголосив соліст оркестру та водночас ведучий заходу Олексій Козарев.

Яскраве музичне дійство просто неба дарували своїми виступами солісти оркестру: заслужений артист України Василь Волощук, Анна Василенко, Оксана Раду та фольк-гурт «Вихиляст». Саме у їх виконанні прозвучали самобутні українські пісні: «Стій враже», «Не терпи Україно», «Лелеки прилетіли в Україну», «Пісня поміж нас», «Не твоя  війна» тощо.

Неабияким колоритом відзначилися виступи групи оркестрантів, які виконали декілька композицій під гучні оплески канівців. Особливо публіка вподобала композицію Української повстанської армії «Лента за лентою», яка зазвучала у новому аранжуванні.

Насамкінець подяку оркестру ДСНС за чудовий подарунок до Дня Конституції від імені міської влади висловила заступниця Канівського міського голови Галина Москаленко. Потому глядачі отримали ще одну композицію на біс від естрадного оркестру Державної Служби з Надзвичайних Ситуацій.

 

  Друк статті