У Каневі вдруге відбувся арт-ярмарок «Горох»


Повернутись

В суботу, 24 червня ц.р., у приміщенні колишнього районного будинку культури відбувся благодійний арт- ярмарок «Горох», який вдалося провести за сприяння Канівського міського голови Ігоря Ренькаса та організаторів: міського відділу культури, будинку культури на чолі з В’ячеславом Вашкевичем, ГО «Разом» та Молодіжної ради.

Пізнавальна та розважальна атмосфера панувала цієї суботи на арт-ярмарці «Горох». Організатори приготували для відвідувачів локації з фотозонами, настільними іграми, фуд-кортами, майстер-класами (з ліплення глини, орігамі, плетіння мандал, плетіння кіс та боксерських кіс, виготовлення ляльки мотанки. Також відвідувачі мали змогу придбати вишукані прикраси, різноманітні книги, одяг, побувати на лекціях психолога Альони Завгородньої. Доповненням до ярмарки стали гості фестивалю, які представили вироби з ручних робіт. На жаль, концертна програма була відмінена за погодних умов, однак декілька пісень все ж таки прозвучало.

 

Додамо, кошти,  які було зібрано на благодійній ярмарці будуть спрямовані на підтримку ЗСУ  та на відновлення молодіжного центру.

  Друк статті