Очільник Канівського відділення поліції розповів про роботу депутатам міської ради


Повернутись

Начальник Канівського відділу поліції Сергій Ждан звітував перед депутатами Канівської міської ради під час проведення депутатських слухань у четвер, 16 березня ц.р.

За словами керівника місцевих правоохоронців, протягом звітного періоду в Каневі й Канівському районі було зареєстровано 1 вбивство (розкрито), 1 нанесення тяжких тілесних ушкоджень (розкрито), 2 грабежі (розкрито), 2 розбійні напади, 58 крадіжок (12 з них розкрито), 190 випадків шахрайства, 2 навмисних привласнення майна (1 з них розкрито), 7 випадків зберігання наркотичних речовин тощо. 

- Щодо боротьби з наркотичною залежністю наразі на рівні області вирішується питання щодо виділення коштів для здійснення закупки наркотиків. Тоді ми матимемо підстави затримувати злочинців, - говорить С.Ждан.

Також керівник повідомив, що за останній час в місті було встановлено 3 камери відеоспостереження - на будинку побуту, міському будинку культури (кінотеатрі «Канів») й супермаркеті «АТБ».

- Наразі проводиться відповідна робота щодо встановлення відеоспостереження на всіх в’їздах до міста, - зауважив С.Ждан. - Ми звернулися до міського голови й голови Канівської РДА з проханням виділити кошти для придбання камер, які плануємо встановити біля Тарасової гори,  в районі «Околиці», а також в Грищенцях, Мартінівці, Межирічі тощо.

Цікавилися депутати, чи є позитивна динаміка від проведення реформування в роботі міністерства МВС, чи накладаються штрафи за паління в громадських місцях, чому на будівлі відділу поліції немає державного прапора тощо.

Канівський міський голова Ігор Ренькас зауважив, що питань в правоохоронців дійсно дуже багато, але над цим постійно працюють як працівники відділу поліції, так і місцева влада.

- Ми часто зустрічаємось і спільно працюємо над вирішенням наших проблем. Адже головне – мати позитивний результат від проведеної роботи, - підсумував І.Ренькас.

  Друк статті