У Каневі пройшли заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи


Повернутись

Представники структурних підрозділів виконавчого комітету, депутати Канівської міської ради, школярі та жителі міста зібралися біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні, аби віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Так, 21 листопада ц.р. в Каневі розпочався День Гідності та Свободи.

Свято започатковане з 2014 року з метою донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття.

Присутні на чолі з виконуючим обов’язки керуючого справами виконавчого комітету Володимиром Святеликом поклали квіти до пам’ятного знака та хвилиною мовчання вшанували усіх, хто відстоював право українців жити в соборній, незалежній і демократичній державі. Отець Сергій провів панахиду за душами полеглих у бою за свою Батьківщину.  

Відвідали цього дня й могили воїнів, загиблих в зоні проведення АТО, та вшанували їх пам'ять покладанням квітів.

Також з нагоди Дня Гідності та Свободи в навчальних закладах міста та бібліотеці ім.Т.Г.Шевченка було проведено тематичні заходи та виставки.

Фото:  В'ячеслав Вашкевич

  Друк статті