-9.3°C few cloudsКанів, Україна
Повернутись

Новини за 2018-11-22

Що робити, якщо ви знайшли вибухівку, або підозрілий предмет – поради рятувальників

🕔22 листопада 2018, 14:34 Підозрілі предмети та вибухові пристрої можна виявити будь-де: на транспорті, сходових клітинах будинків, біля дверей квартир, в установах і громадських місцях. Часто їх маскують під авторучки, мобільні телефони, гаманці, міні магнітофони, дитячі іграшки.
Читати

Канівський міський голова: «Ситуація напружена, але ми зробимо все, щоб наші вчителі були з зарплатами»

🕔22 листопада 2018, 14:24 30 жовтня ц.р. по всіх головних вулицях Канева - Київській, Шевченка, Героїв Дніпра та Енергетиків - було перекрито дорожній рух. Так місцеві педагоги вимагали виплатити їм заборговані ще з літа заробітні плати та відпускні. Що змусило вчителів виходити на дороги, і як сьогодні складається ситуація із освітянськими зарплатами, пояснював Канівський міський голова Ігор РЕНЬКАС.
Читати

У Каневі пройшли заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

🕔22 листопада 2018, 08:36 Представники структурних підрозділів виконавчого комітету, депутати Канівської міської ради, школярі та жителі міста зібралися біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні, аби віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Так, 21 листопада ц.р. в Каневі розпочався День Гідності та Свободи.
Читати