Канівським медикам передадуть чотири безконтактні термометри


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Світ воює з коронавірусом і на "передовій" - люди у білих халатах. Саме лікарі під загрозою одними з перших стати жертвами вірусу COVID-19. І стають. Випадки захворювання медиків зафіксовані в Китаї, Сполучених Штатах Америки та країнах Європи. Тенденція продовжується і в містах України.

Для захисту необхідні суворе дотримання карантину закладів охорони здоров'я та засоби індивідуального захисту персоналу лікарень та поліклінік.

Днями до забезпечення канівських лікарів долучився керівник місцевого підприємства ПП "Канів-Граніт" Абов Авеян. Він придбав для медиків чотири безконтактні термометри, які передадуть для контрольно-пропускних пунктів. Вартість одного термометра складає 2559 грн.

Таким чином медики ще при вході до закладів охорони здоров'я зможуть оперативно вимірювати температуру тіла відвідувачів та вжити заходів, щоб унеможливити інфікування як інших пацієнтів закладу, так і медичного персоналу, у разі виявлення жару.

Нагадаємо, з 23 березня ц.р. в закладах охорони здоров'я Канева також запроваджений карантин з обмеженим доступом та посиленими санітарними заходами. Лікарі закликають обмежити планові візити і за змоги вирішувати проблеми в телефонному режимі, аби не наражати себе на небезпеку.

  Друк статті