Більше 800 000 гривень зібрали канівці для придбання апаратів ШВЛ


Повернутись

Днями Канівська ЦРЛ отримала один апарат штучної вентиляції легень від ПАТ "Миронівський хлібопродукт". У планах - придбати ще два апарати ШВЛ та два концентратори кисню. Кошти на обладнання збирають усією громадою.

Серед перших - виконавчий комітет Канівської міської ради та його структурні підрозділи (відділ освіти, відділ культури, відділ комунального майна та земельних ресурсів, управління соціального захисту населення, управління містобудування та архітектури), які в цілому перерахували майже 258 тисяч гривень.  

Долучилися й комунальні підприємства міста. КП "ЖЕК", КП "Яблунівське" та КП теплових мереж разом перерахували 100 648 грн.

На суму майже 355 000 грн. надали допомогу й підприємства та установи: ТОВ "Ергопак", ТОВ "Магніт", "ТОВ "Магнітприлад", фермерське господарство Тертичного (Литвинецька ОТГ), ТОВ "Абсолютгарант", ПМП "Інтербуд", ВП ТОВ "Родень", КУ "Центр надання соцпослуг", ЖБК-6 "Славутич",  ПП "Сокіл", Канівський коледж культури і мистецтв.

Осторонь не стали й приватні підприємці. Кошти на благодійний рахунок Канівської ЦРЛ перерахували: ФОП В.Ліпкус, ФОП В.Прядко, ФОП О.Семеніст, ФОП Ю.Кекух, ФОП Н.Крутогуз, ФОП О.Воюцька, ФОП Т.Довга, ФОП Н.Борисенко, ФОП С.Руденко, ФОП В.Куча, ФОП С.Петренко, ФОП Д.Майстренко, ФОП В.Очеретна, ФОП О.Коляда, ФОП Г.Максимів, ФОП К.Коляда, ПП В.Шпаківський, В.Могила, ФОП І.Цибулько. В цілому від підприємців на благодійний рахунок надійшло 87 000 грн.     

А також 54 канівці, які виділили зі своїх сімейних бюджетів на придбання обладнання Канівській ЦРЛ від 30 до 5000 гривень. Дехто кошти перераховував неодноразово. В цілому лише від простих жителів надійшло 21813 грн.

Загалом станом на сьогодні громадою було зібрано 822 044 грн. Нагадаємо, на ці кошти планується придбання двох апаратів ШВЛ та двох концентраторів кисню. Вже укладено угоди і перераховано аванс. Канівська ЦРЛ чекає на поставку обладнання.

  Друк статті