Благодійний Фонд «Фарм Варта» передав Каневу чергову партію ліків


Повернутись

Комісія з питань розподілу ліків при виконавчому комітеті Канівської міської ради на чолі з виконуючим обов’язки керуючого справами Володимиром Святеликом та за участі головного лікаря Канівської ЦРЛ та Центру первинної медико-санітарної допомоги прийняли рішення розподілити медичні препарати між канівчанами та громадою Канівського району.

Під час засідання комісії 17.06.2016 члени комісії ознайомились з медичними препаратами, що надійшли в черговий раз від Благодійного Фонду «Фарм Варта». Цього разу Канів отримав  15 найменувань ліків, більшість з яких відпускається виключно за призначенням лікаря. Це ліки для хворих на цукровий діабет, людей з серцево-судинними захворюваннями, хворобами передміхурової залози, зі зниженим імунітетом , ліки для дітей тощо.

Тож дякуючи за благодійну допомогу ліками представнику БФ «Фарм Варта» Денису Шевченку та під особистим сприянням міського голови Ігоря Ренькаса канівчани та жителі сіл Канівського району отримають  безкоштовно ліки для подальшого лікування.

Прес-центр виконавчого комітету Канівської міської ради
  Друк статті