2500 захисних масок вже пошили канівські майстрині


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Місцеві ательє, швейні майстерні та просто волонтери вдома активно шиють маски. Вони потрібні для захисту працівників, які продовжують  виконувати свої професійні обов'язки та знаходяться в зоні ризику.

Нагадаємо, з ініціативою пошити захисні маски власноруч звернулася влада міста, оскільки це єдиний на сьогодні спосіб захистити населення від загрози коронавірусу.

На заклик відгукнулися 4 ательє, 18 волонтерів та колективи навчальних закладів міста – шкіл та дитсадків. Тканину для пошиття масок отримали за сприяння народного депутата Олександра Скічка. Окрім того, на прохання Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги частину тканини було виділено на пошиття захисних халатів одноразового використання для сімейних лікарів.

- Станом на сьогодні відшито близько 2500 масок, - інформує управління економічного розвитку. - Частину масок передано громадським формуванням для патрулювання міста, службі у справах неповнолітніх, управлінню соціального захисту. Перші 50 халатів отримали працівники Канівського центру ПМСД.

  Друк статті