Карантин на канівському ринку продовжується, але плата для підприємців зменшиться


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання виконавчого комітету Канівської міської ради, у четвер, 2 квітня ц.р.

Напередодні питання роботи ринків заслуховувалося в ході наради за участі міського голови Ігоря Ренькаса, начальника управління економічного розвитку Олени Жорнової та директора КП "Міський ринок" Олександра Корнієнка. Присутні розглянули можливість на час карантину зменшити плату за послуги ринку для місцевих підприємців.

Члени виконкому в ході засідання ознайомились із зверненням представників малого бізнесу щодо можливого відновлення діяльності на ринку або, в іншому випадку, перегляду плати за послуги ринку. Однак, враховуючи, те що Черкаська область займає 6 місце по захворюваності та з метою запобігання поширення на території Канівської ОТГ було ухвалено рішення продовжити карантинні заходи на ринках міста.

Натомість погоджено зменшити плату за утримання торговельного місця з 1 квітня на період карантину. Плата буде зменшена на 50%. Підприємцям, що вже сплатили за квітень, надлишок буде зарахований в наступному місяці.

  Друк статті