Близько 1000 захисних масок пошили канівські майстрині та волонтери


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Волонтери міста шиють маски задля безпеки працівників, що залишаються на робочих місцях та знаходяться в зоні ризику, інформує управління економічного розвитку.

Нагадаємо, раніше ми інформували, що у зв'язку зі світовою пандемією звичайні протизахисні засоби, зокрема, медичні маски, стали у дефіциті. Якщо вони і є в наявності, то ціна їх суттєво зросла. Вирішення проблеми - пошити маски самостійно.

За сприяння народного депутата Олександра Скічка Канів отримав 3 рулони (по 800 кв.м.) тканини для пошиття медичних масок. Влада міста звернулася з проханням до громадян долучитися до пошиття масок.

До ініціативи приєдналися 4 ательє, 18 волонтерів (в т.ч. 2 наші працівниці) та колективи навчальних закладів міста – шкіл та дитсадків. Спільними зусиллями на сьогодні пошито майже 1000 масок, а перші 150 вже передані працівникам місцевого відділення поліції.

Окрім того, на прохання Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги один рулон тканини було виділено на пошиття захисних халатів одноразового використання для сімейних лікарів.

- Щиро дякуємо всім небайдужим. Разом ми – сила!, - відзначають в управлінні економічного розвитку.

  Друк статті