Канів до проведення чергових президентських виборів готовий


Повернутись

Питання підготовки виборчих дільниць та окружної комісії до проведення чергових виборів Президента України порушилося на апаратній нараді Канівського міського голови Ігоря Ренькаса з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств міста у п’ятницю, 29 березня ц.р.

Начальник відділу ведення державного реєстру виборців Микола Порожній поінформував, що запрошення взяти участь у виборах канівцям розіслано, списки виборців дільничним та окружним виборчим комісіям надано. Він наголосив, що вчора збіг останній термін, коли рішенням суду можна було себе поновити в списках виборців, якщо з якихось причин виборець у них був відсутній.

Керуючий справами виконавчого комітету Володимир Святелик нагадав, що в цілому у Каневі нараховується 12 виборчих дільниць, що розташовані в приміщеннях: спеціалізованої школи №6, бібліотеки ім.Т.Шевченка, ЗОШ №4, Канівської міської ради, міського будинку культури, коледжу культури і мистецтв, ЗОШ №1, гуртожитку коледжу культури і мистецтв, ВПУ (праве крило), ВПУ (ліве крило), ЗОШ №3, Канівської ЦРЛ. Окружна виборча комісія окружного виборчого округу №197 розташована за адресою вул.Енергетиків, 35.

- Усім необхідним дільниці забезпечено. На мою думку Канів до проведення виборів готовий, - наголосив В.Святелик. - Сьогодні останній день передвиборчої кампанії. Завтра «день тиші». А в неділю, 31 березня, не забудьте піти з паспортом на виборчу дільницю і взяти участь у чергових виборах Президента України.

  Друк статті